15-04-2011

Mascus underskriver en samarbejdsaftale i Tyrkiet

Mascus, verdens førende online markedsplads for entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og skovningsudstyr er glade for at kunne præsentere en ny licensaftale i Tyrkiet. Mascus Turkey er det 37 land for Mascus og aftalen er lavet med Makport, et nyt selskab fra industriveteranen Kemal Ünalan, reflekterer den globale markedsplads som nu er tilgængelig for Mascus kunder.

”2010 var et fantastisk år for Mascus. Vi er nu repræsenteret i 37 lande med 150.000 annoncer og mere end 2 millioner unikke besøgende hver måned.” siger Mascus MD, Fredrik Larsson. ”På trods af de globale økonomiske problemer, har vi fortsat vores vækst og den seneste aftale i Tyrkiet markerer endnu en vigtig milesten i vores udvikling.”

Mascus Tyrkiet: en vital skrue

”Tyrkiets location er en skrue mellem Europa, Central Asien og Mellemøsten og har derfor altid været en nøgle position for global handel”. Siger Internationaliserings Direktør Tomasz Odrobinski. ”Vi er glade for at arbejde med Kemal Ünalan og Makport, der er et godt strategisk samarbejde med online salg og marketing kombineret med industriel kendskab. Vi vil bringe stor værdi til de Tyrkiske forhandlere og hjælpe dem med at øge deres salg internationalt, såvel som på lokalt plan.”

”Jeg tror at det enorme indhold, gennemskuelighed og brugervenlighed som Mascus besidder gør det til et godt aktiv for købere og sælgere,” siger Kemal Ünalan. ”Enhver som ikke snakker andre sprog end deres modersprog kan fortsat handle over hele verdenen, sammenligne tusinde maskiner og gøre en god handel.”

Country Manager for Mascus i Tyrkiet Kemal Ünalan tilføjer: ”Mascus vil ikke kun give Tyrkiet en markedsplads for brugte maskiner og udstyr men også mange værdiskabende funktionen som:

  • Mascus Locator – et katalog for maskinforhandlere der tilbyder service som udlejning, reservedele, transport, finansiering og reparationer
  • Et Trykt Magasin – 70.000 kopier omdeles internationalt to gange om året
  • Web Services – inkluderet integration med forhandlerhjemmesider, teknisk support, hjemmesider og værktøjer til online lagerhåndtering

Global koncept, lokalt kendskab

Sammen med Brasilien og Rusland, er Tyrkiet et af kun tre lande til at komme styrket ud af krisen, hvilket repræsenterer en stor og udviklende marked for Mascus og deres kunder, især kunder i den vestlige Europa og mellemøsten.

”Som det første af BRICET landene udenfor Europa hvor vi har en licensaftale, har Tyrkiet markeret sig som et vigtigt skridt i vores vækst såvel som nye handels muligheder for vores kunder lokalt, regionalt og internationalt”, fortsætter Tomasz. ”I 2011 vil vi arbejde hårdt på licensaftaler i andre nøgle områder, mere specifikt Brasilien, Rusland, Indien og Kina, såvel som Mexico og Syd Korea.”Kontakt:
Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Kemal Ünalan, Mascus Turkey Country Manager, +90 (555) 347 7333

Om Mascus:

Mascus – Er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, entreprenørmaskiner og transportkøretøjer. Produktrækken omfatter traktorer til salg, trailere til salg, brugte trucks til salg, gravemaskiner, lastbiler, minigravere og rendegravere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt, ved at samle information om udbyd og efterspørgsel på ét sted. Alle forhandlere, producenter og slutbrugere er velkommen til at annoncere deres brugte maskiner og udstyr til salg via markedspladsen.

Mascus er et handels firma under Alma Media, LandbrugsAvisen og BilBasen.

Yderligere information:
Pressematerialer og billeder:

English www.mascus.com/press
General Press enquiry:

15-04-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003