06-10-2011

Mascus underskriver licensaftale i Peru & Colombia med udgivere af det førende entreprenør- og minemagasin i Latin Amerika

Mascus, www.mascus.com, verdens førende online markedsplads for lastbiler, trucks, skovnings-, entreprenør-, landbrugsmaskiner samt, have- og parkmaskiner er stolte af at kunne meddele samarbejdet med udgiverne af det førende entreprenør- og minemagasin i Latinamerika. Med næsten 40 års erfaring i regionen, tilbyder Construcción Pan-Americana (CPA) og Minería Pan-Americana (MPA) en viden og knowhow der vil gøre Peru & Columbia til succesfulde markeder for købere og sælgere af brugte maskiner og udstyr i de pågældende lande.

Efter opstarten i år 2000 er Mascus hurtigt ekspanderet og er nu til stede i 41 lande. Denne online sammensætning forbinder forhandlere, producenter og købere gnidningsløst på tværs af grænser, hvilket har gjort Mascus til en vital del af det globale marked for brugte maskiner og udstyr.

”Vi er glade for, at arbejde sammen med Mascus og deres robuste online markedsplads, der har vist sig at passe alle type købere, sælgere og eksportører af maskiner fra hele verden”, siger Adriana Elena Suao, Sales & Business Development Director for CPA & MPA. “Vi stræber efter, at tilbyde vores læsere de mest relevante industri nyheder og nu, gennem vores partnerskab med Mascus, kan vi yderligere tilbyde vores lokale kunder et sofistikeret og brugervenlig værktøj, til at købe og sælge udstyr, ikke kun lokalt, men på et globalt niveau via www.mascus.com.co for Columbia og www.mascus.com.pe for Peru.”

Ifølge sammenslutningen af maskinproducenter (Association of Equipment Manufacturers, også kaldet AEM), er markedet for eksport af Amerikansk producerede entreprenørmaskiner i 2010 stedet med hele 28 % sammenlignet med året før. Colombia and Peru sluttede 2010 i top 10 med $588 millioner (en stigning på 50 %) og $437 millioner (steget med 37 %) hver især. Disse tal demonstrer vigtigheden af de Latinamerikanske lande som nøglespillere i branchen.

Den ideale markedsplads for Nord- og Sydamerika

Den boomende bygge- og anlægssektor i Latinamerika kan henføres til det konstante behov for, at forbedre landenes infrastruktur. Selvom det ofte anses for at være en ustabil region, kan Latinamerika prale af hurtig vækst og udvikling, selv set i lyset af den seneste finansielle krise. Voksende markeder har vist sig at være stimulerende for de fleste globale virksomheder og både Colombia og Peru passer til den beskrivelse.

At åbne flere kontorer i Latinamerika afspejler vores strategi om, at bygge den første Pan-amerikanske markedsplads for brugte maskiner og transportkøretøjer.

"Vores strategi om multi-lokal tilstedeværelse betyder, at i hvert af de 41 lande, hvor Mascus er til stede, er der personer, som tager sig af kundernes direkte behov og samtidig kan udføre de nødvendige lokale markedsføringsaktiviteter, der skal til for at fremme vores budskab overfor købere og sælgere. Ingen andre kan tilbyde det samme," tilføjer Fredrik Larsson, Managing Director of Mascus. “Vi er kun halvvejs gennem processen med at opbygge vores tilstedeværelse i Sydamerika; de næste projekter i rækken er åbningen af vores nye kontorer i Mexico, Brasilien, Argentina og Chile, "tilføjer Tomasz Odrobinski, Mascus Internationalization Director.

Kontakt i Danmark:
Charlotte Villum Jensen, Country Manager, +45 33 39 47 97,

Kontakt:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, +358 40 750 4922,

Adriana Elena Suao, Country Manager Mascus Peru, +1 305.668.4999,

Gloria Beltran, Country Manager Mascus Colombia, +57 1 681 2076,


Om Mascus:
Mascus er en elektronisk markedsplads for brugte landbrugsmaskiner, skovningsmaskiner, trucks og entreprenørmaskiner samt have og parkmaskiner og lastbiler. Produktrækken inkluderer traktorer til salg, trailere til salg, brugte lastbiler til salg, gravemaskiner, gaffeltrucks, minigravere, dumpere og gravere. Mascus gør handel med brugte maskiner og udstyr hurtigere og mere effektivt. Alle forhandlere, producenter og private sælgere er velkommen til at annoncere deres brugte maskiner til salg på Mascus markedspladsen.

Mascus A/S er ejet af Finske Alma Media Corporation og LandbrugsMedierne og Bil Markedet Aps.

06-10-2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2003